Lekker genieten van een mooie nieuwe tuin?


  • Eenvoudig inspiratie opdoen
  • Nu 10 tuinontwerpen beschikbaar
  • 3 variaties op elk tuinontwerp
  • Direct inzicht in de kosten

Met dit programma  kunt u zelf een tuin samenstellen naar uw wensen, en direct een beeld krijgen van de aanlegkosten. Klik hier voor toegang tot het programma. 

Zo werkt het! 
Modeltuin Op Maat heeft een aantal tuinideeën op papier gezet, waar u een keuze uit kunt maken. Deze zijn standaard 7x12 m en worden bij opdracht  (tot max. 150m2) voor u op maat gemaakt door onze ontwerpers.

Stap 1 Tuinontwerp kiezen
U  kiest een tuinontwerp, die het beste past bij uw woonsituatie. Bij twijfel kunt u contact opnemen met iemand van Modeltuin Op Maat of met Groen en Groei uit Ermelo. Deze kan u van informatie voorzien en zo mogelijk een advies geven.* .

Stap 2  Opties bekijken en kiezen
Bij het kiezen van een tuin, kunt u een berekening maken van de aanlegkosten door de vierkante meters in te voeren in het betreffende rekenveld.  Door verschillende opties en mogelijkheden aan te klikken kan de prijsindicatie wijzigen. Mochten er onduidelijkheden zijn, dan kunt u gerust contact opnemen met Modeltuin Op Maat. Ook kunt u ervoor kiezen een afspraak te maken bij ons op kantoor en daar het boekwerk met de tuinen en alle varianten daarop te bekijken.

Stap 3  Bestellen en overleg met ontwerper en/of hovenier
U heeft een keuze kunnen maken uit één van de modeltuinen. U kunt deze dan bestellen (LET OP: u gaat GEEN verbintenis met ons aan m.b.t. de aanleg). Modeltuin Op Maat neemt dan contact met u op, om de benodigde gegevens van uw situatie te verzamelen en door te nemen. Het gekozen concept wordt vervolgens op maat gemaakt naar uw woonsituatie**. Vervolgens zorgt Groen en Groei voor een definitieve aanleg offerte op maat.

Mocht u geen keus kunnen maken uit onze modeltuinen, dan kunnen we ook een uniek tuinontwerp voor u maken. Neem hiervoor contact met ons op om de voorwaarden te bespreken.

* Advies is vrijblijvend. In sommige gevallen wordt een kleine vergoeding in rekening gebracht en zal van tevoren kenbaar worden gemaakt.
** Bij het bestellen van ALLEEN materialen worden ontwerpkosten in rekening gebrachtimage
Met Modeltuin op maat zelf uw tuin samenstellen!


Realisatie door Comsult Internet

Verwijzingen

Dit venster sluiten