Impressie Open dag 11 juni 2005


Ondanks het koude weer hebben ruim 300 man op zaterdag 11 juni gebruik gemaakt van onze uitnodiging om eens een kijkje te nemen op ons bedrijf en in 12 door ons aangelegde tuinen.

Bij de info stand kon men een tuinenroute halen waarop 12 tuinen werden aangegeven die men deze dag kon bezoeken, en daar hebben heel wat mensen gehoor aan gegeven. De tuineigenaren hebben met plezier hun tuin opengesteld en de bezoekers waren ook zeer tevreden over de variatie in de verschillende tuinen. In een tuin werd de bezoekers zelfs appeltaart aangeboden.

Op het bedrijf was de privé tuin te bewonderen en waren er verschillende activiteiten. De plantenkennis werd op de proef gesteld middels een plantenquiz.
Men kon zien hoe een door een computer gestuurde beregeningsinstallatie werkt en medewerkers demonstreerden hoe je in een hoge boom klimt en een tak op hoogte veilig kunt afzagen en naar beneden kunt “brengen”.
In de ochtend was er belangstelling voor het maken van een beekloop. Voor degenen die eens een apart tuinhuisje willen aanschaffen was er een informatiestand.

’s Morgens was er een lezing van Wim Oudshoorn en ’s middags werd men op de hoogte gebracht over hoe men met kleine details een tuin net even anders kunt maken dan andere tuinen. Tussen de lezingen door kon men kijken naar een fotopresentatie van ons bedrijf. Menig tuineigenaar die door ons zijn/ haar tuin heeft laten aanleggen heeft hun tuin op het scherm kunnen bekijken. Drie ontwerpers zijn de hele dag gratis aan het schetsen geweest voor mensen die een idee van een ontwerp voor hun tuin wilden hebben.
En tussen alles door kon men genieten van een kopje koffie of fris in de kaploods.

Het was een gezellige dag waar we met plezier op terug kijken en gezien de reacties van velen is het erg in de smaak gevallen. Bij het verlaten van het bedrijf mocht men een plantje uitzoeken. Hopenlijk hebben die plantjes al een mooi plekje in de tuinen gekregen.image


Realisatie door Comsult Internet

Verwijzingen

Dit venster sluiten