Open Tuinen route


Hoveniers en tuinliefhebbers tonen hun mooiste tuinen

Trotse relaties van Hoveniersbedrijf Groen en Groei stellen zaterdag 11 juni hun tuinen open voor de 1e Nederlandse Open Tuinenroute.

Niet voor niets ‘Exclusief Geselecteerd’
De exclusief door De Tuinen van Appeltern geselecteerde hoveniers bedrijven hebben het idee opgepakt om landelijk een Open Tuinen route te organiseren. Voor onze regio doet Hoveniersbedrijf Groen en Groei daar aan mee!
De opdrachtgevers van Hoveniersbedrijf Groen en Groei zijn hartstikke trots op hun tuin en dragen hun enthousiasme graag over aan iedereen die het maar wil horen en zien.
Door de samenwerking met nog 11 andere Exclusief Geselecteerde hoveniersbedrijven is er op 11 juni een route te volgen in 12 verschillende regio’s in het land. In totaal kunnen er landelijk meer dan 140 tuinen bezocht worden.
De ligging van de tuinen is steeds weer anders, het betreft een andere woonwijk, een andere omgeving, een ander huis, een andere oppervlakte en natuurlijk was er voor het ontwerp een ander wensenpakket.

Voor de 1e keer
Toen vorig jaar een NIPO enquête uitwees dat veel tuinliefhebbers ontevreden waren over hun tuin vonden de Exclusief Geselecteerde Hoveniers het tijd worden voor actie. Door mooie tuinen te laten zien en enthousiaste tuinbezitters zelf te laten ‘vertellen’ over hun tuin, denken de hoveniers een steentje bij te kunnen dragen aan verbetering van de tuinbeleving.
Veel klanten van de Exclusief Geselecteerde Hoveniers bleken meteen enthousiast voor het idee en stelden hun tuin graag open voor deze 1e Open Tuinenroute.

De Tuinenroute van hovenier Groen en Groei
Hoveniersbedrijf Groen en Groei heeft een route uitgestippeld langs 12 tuinen. Om te weten welke tuinen het betreft en waar ze gelegen zijn, moet u eerst naar Hoveniersbedrijf Groen en Groei, Nijkerkerweg 30 te Ermelo om het Open Tuinenboekje af te halen. U kunt er terecht op de 11e juni vanaf 10.00 uur. De tuinen zijn te bezichtigen tot 16.00 uur.
Het boekje bevat naast de omschrijving van tuinen uit de eigen regio, ook alle routes van de andere deelnemende Hoveniers.
U kunt deze dag net zoveel tuinen bezoeken als u zelf maar wilt.
De tuinen zijn allemaal gratis te bezoeken; sommige eigenaren kunnen u misschien wel persoonlijk rondleiden.
Bij de meeste kunt u op eigen houtje vrij in- en uitlopen.
De tuinen zijn aan de straatzijde herkenbaar aan het Open Tuinenroute bordje.
Voor meer informatie kunt u terecht bij hoveniersbedrijf Groen en Groei, tel. 0341-558736 en op http://www.groenengroei.nl

Realisatie door Comsult Internet

Verwijzingen

Dit venster sluiten