Open dag op 7 juni 2008 met gratis schets- en tuinadvies


Wilt u deze zomer genieten van uw tuin?

Kom naar de Open Dag voor een gratis schets- en tuinadvies!

Op zaterdag 7 juni organiseert hoveniersbedrijf Groen en Groei - met de door De Tuinen van Appeltern Exclusief Geselecteerde Hoveniers, de door Groenkeur gecertificeerde hoveniers en de VHG gezamenlijk - een open dag.

Groen en Groei stelt haar deuren voor u open van 10.00 uur tot 16.00 uur aan de Nijkerkerweg 30 in Ermelo. U kunt het bedrijf met de tuin bezichtigen, kennis maken met de werkwijze en een presentatie bekijken van allerlei tuinontwerpen en foto’s. Tijdens de open dag wordt aandacht besteed aan het leggen van kunstgras. Ook kunt u gebruik maken van een gratis schets- en/of tuinadvies.

Goed ontwerp

Elke nieuwe tuin begint met een goed ontwerp. Zonder een gedegen ontwerp dat is afgestemd op het wensenpakket van de toekomstige gebruikers en dat past bij het huis en de omgeving, wordt het problematisch. Sterker nog, juist omdat er niet goed wordt nagedacht over het gebruik en de vormgeving, worden er veel fouten gemaakt. Tuinbezitters worden ontevreden over hun tuin. Bij de ene tuin zijn er veel arbeidsintensieve borders aangelegd terwijl de tuinbezitter weinig onderhoudstijd heeft. Bij de ander is er snel gekozen voor een gazon en is men voorbijgegaan aan verhoudingen en het sfeerevenwicht. Kortom, met een goed ontwerp legt u de basis voor uitbundig toekomstig tuinplezier.

Vakkundig schets- en tuinadvies

Er is veel onwetendheid over de mogelijkheden die een tuin in zich heeft. Ook over de diverse wegen die u daarbij kunt bewandelen is veel onduidelijkheid. Kleine praktische ontwerpproblemen kunnen wellicht ter plekke worden opgelost, maar het schetsadvies is vooral ook bedoeld om de mogelijkheden en onmogelijkheden van uw tuin in combinatie met uw wensen alvast een stukje uit te tekenen.
 

Een tuinontwerp bespaart geld en voorkomt teleurstellingen

Juist omdat de meeste mensen opzien tegen de ontwerpkosten en het nut er niet altijd van inzien, is het belangrijk dat u ziet dat door de zorg van de hovenier de kosten terugverdiend worden. Mede door het voorkomen van dure fouten. De conclusie is helder: met een juist  tuinontwerp voorkomt u onnodige fouten en bespaart u geld. Het meest belangrijke nog: het levert u een tuin op waar u veel plezier aan beleeft.

Hebt u interesse in een schetsadvies?

Het schetsadvies houdt in dat u circa 30 minuten met een ontwerper om de tafel zit om uw vragen en wensen met hem te bespreken. Inschrijven kan bij Groen en Groei tel. 0341-558736 of info @groenengroei.nl, de Exclusief Geselecteerde Hoveniers en Groenkeur gecertificeerde hovenier bij u in de buurt. U moet een plattegrond op schaal van uw tuin meenemen en eventueel foto's van de bestaande situatie en een wensenlijstje.


 image


Realisatie door Comsult Internet

Verwijzingen

Dit venster sluiten