Kunstgras bij Groen en Groei


Dealerschap Royal Grass® voor Groen & Groei te Ermelo

Exclusief kunstgras in opmars in de Nederlandse tuin

Kunstgras wordt al sinds jaren ’80 toegepast voor sportvelden. In 2004 heeft Landscape Solutions (dochter Koninklijke TenCate) het eerste concept gelanceerd voor particuliere toepassingen onder de merknaam Royal Grass. Nooit meer sproeien, maaien, kanten snijden en bemesten. Met deze slogan heeft Royal Grass voet aan grond gekregen in tuinierend Nederland. Vele tuinen zijn inmiddels voorzien van een altijd groenblijvende grasmat van Royal Grass.

De echte tuinliefhebber verlangt naar meer dan alleen een groene grasmat. Het gras moet zeer intensief gebruikt kunnen worden, lekker een potje voetbal spelen moet geen probleem zijn. Genieten van het eerste voorjaarszonnetje, wat is er lekkerder dan je te uit te strekken op een zachte grasmat? Natuurlijk verlangt de tuinliefhebber ook dat het er net zo ‘echt’ uit ziet als gras. Royal Grass biedt dit alles. Met Royal Grass is het gras bij de buren nooit meer groener!

Dealerschap Groen & Groei

Royal Grass is uitsluitend verkrijgbaar via gespecialiseerde hoveniers. Kwaliteit staat bij Royal Grass voorop en een vakkundig installatie is van groot belang voor een optimaal resultaat en jarenlang tuinplezier. Royal Grass hoveniers worden geselecteerd op kwaliteit, technische kennis en natuurlijk hun enthousiasme voor het product. Wij zijn er trots op te melden dat Groen & Groei sedert 1 april 2007 officieel dealer is van Royal Grass.

Goirle, april 2007

www.royalgrass.nl - het gras dat echte kunst is!image


Realisatie door Comsult Internet

Verwijzingen

Dit venster sluiten