Greenwall dealer


 Groen en Groei exclusief dealer Greenwall® voor de regio

Groen en Groei uit Ermelo tekende onlangs het contract dat hem de titel Greenwall®-partner verschaft, alsmede het recht om zich exclusief Greenwall® leverancier in de regio te mogen noemen.
De Greenwall® is een exclusieve manshoge tuinafscheiding, volledig begroeid met Hederaplanten, die direct groen, windkerend en geluiddempend is. Daarmee wordt optimale privacy gegarandeerd vanaf het moment van plaatsing. Daan van der Veen van het hoveniersbedrijf signaleerde al langer een vraag om meer privacy onder zijn klantenkring. Hij is blij daar nu in te kunnen voorzien. “De Greenwall® past in mijn assortiment omdat het een product is dat direct af is. Het kan meestal in 1 dag worden geplaatst, dus kan men ’s avonds al genieten waar ’s ochtends nog met de aanleg moet worden begonnen.”
Greenwall BV is het bedrijf dat de productie, verkoop en distributie van de Greenwall® onder haar hoede heeft. Voor de verkoop maakt zij gebruik van Partners; wederverkopers die verspreid over het land in hun eigen gebied opereren. Daarnaast vormen projecten een belangrijke bron van inkomsten. Ten slotte ontwikkelt Greenwall BV Specials, op maat gemaakte oplossingen waar standaard elementen niet volstaan.
Op www.greenwall.nl kunt u alles lezen over de verschillende producten.


image


Realisatie door Comsult Internet

Verwijzingen

Dit venster sluiten