VHG-actie 'SNOEIEN VOOR LEVEN'


 TAXUS SNOEI ALERT, vanaf 15-06-16 t/m 31-08-16, DOET U OOK MEE?

Net als vorig jaar wordt ook deze zomer weer de VHG-actie ‘Snoeien voor Leven’ gehouden.

Ook Groen en Groei doet hier aan mee. Het voelt goed om op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan de strijd tegen kanker.

Hoe werkt het? Uit de jonge scheuten van de Taxus Baccata wordt baccatine gewonnen. Dit is een onmisbare grondstof voor het maken van chemokuren. Wist u dat 1 m3 jonge Taxus scheuten al voldoende is voor 1 chemotherapiebehandeling? Helpt u mee de HOOP te Vergroten?

Hoe doet u mee? Heel eenvoudig, als u uw Taxus en/of haag snoeit, vangt u het snoeisel van uitsluitend de jonge scheuten op, door voorafgaand een zeil of laken eronder te leggen, zo blijft het snoeisel schoon. Vervolgens levert u het snoeisel in bij Groen en Groei aan de NIJKERKERWEG 30 te ERMELO (of bij een inzamelingspunt bij u in de buurt). Wij zorgen ervoor dat al het ingezamelde Taxussnoeisel wordt opgehaald door stichting Vergroot de Hoop.

Heeft u nog vragen dan zijn wij hiervoor PER MAIL bereikbaar via onze contactpersoon de heer Daan van der Veen via Daan@groenengroei.nl

Meer informatie vindt u op de website van onze brancheorganisatie VHG (www.vhg.org) en op de site van stichting Vergroot de Hoop (www.vergrootdehoop.nl)

 image


Realisatie door Comsult Internet

Verwijzingen

Dit venster sluiten