Open dag


Help, ik heb een nieuwe tuin! Geen nood, kom naar de Open Dag bij de Exclusief Geselecteerde Hoveniers

Krijgt u een nieuwe tuin of wilt u uw bestaande tuin veranderen? En weet u niet goed hoe u dat moet aanpakken? Of wilt u vrijblijvend wat meer weten over het nut van een goed tuinontwerp en de diensten die een hoveniersbedrijf u kan bieden? Kom dan op zaterdag 17 juni naar de Open Dag Help ik heb een nieuwe tuin bij de Exclusief door De Tuinen van Appeltern Geselecteerde Hoveniers. U krijgt een kijkje achter de schermen, u kunt uw tuingrond laten onderzoeken en u ontvangt gratis het nieuwe Tuinontwerpboekje.
U kunt terecht bij: Hoveniersbedrijf Groen en Groei, Adres: Nijkerkerweg 30 in Ermelo. Tel: 0341-558736. De dag begint om 10:00 uur en we sluiten om 16:00 uur Website: www.groenengroei.nl

Een tuin moet bij u passen
NIPO-onderzoek heeft aangetoond dat zestig procent van de Nederlands tuinbezitters ontevreden is over zijn of haar tuin. Dit heeft alles te maken met het feit dat men een tuin heeft die niet bij hun past. Er is bijvoorbeeld te weinig rekening gehouden met de onderhoudstijd, een schaduwterras ontbreekt, de borders bloeien niet lang genoeg of de spanning ontbreekt en zo is er nog meer te noemen. Al die fouten of tekortkomingen zijn er meteen bij het begin al ingeslopen. Bij het maken van het ontwerp en de aanleg is te weinig nagedacht over het wensenpakket en is gekozen voor een verkeerde indeling.

Objectieve informatie en hulp
De Exclusief door De Tuinen van Appeltern Geselecteerde Hoveniersbedrijven hebben zich gezamenlijk tot doel gesteld te zorgen voor een betere maatschappelijke tuinbeleving. Hoe meer tevreden tuinenbezitters des te leuker dat het wordt. Vandaar ook de Open Dag op 17 juni. Met een kijkje achter de schermen en uitleg over de vele manieren waarop u een tuin zou kunnen aanleggen helpen zij u een eindje op weg. U maakt kennis met de werkwijze en ziet allerlei tuinontwerpen en foto’s. Ook kunt u tegen een sterk verlaagd tarief uw tuingrond laten onderzoeken.

Gratis Tuinontwerpboekje
Een belangrijk onderdeel van de Open Dag is de overhandiging van het gratis Tuinontwerpboekje. Dit boekje is alleen verkrijgbaar bij de Exclusief Geselecteerde Hoveniers en is geschreven om iedereen die twijfelt over de aanpak van een nieuwe tuin op weg te helpen. Naast tientallen voorbeelden van tuinontwerpen krijgt u tekst en uitleg over allerlei zaken rondom tuininrichting. Zoals: hoe lijkt mijn kleine tuin groter, wat zijn de functies van een pergola, wat is de juiste plek voor een vijver, welke elementen vragen het meeste werk of onderhoud. U leest tientallen tips, ideeën en ontwerpsuggesties om u te laten zien waar u op moet letten en hoe u het een en ander zou kunnen aanpakken.

Een tuinontwerp bespaart geld en voorkomt teleurstellingen
Juist omdat de meeste mensen opzien tegen de ontwerpkosten en ook het nut er niet altijd van inzien is er in het boekje veel aandacht besteedt aan het terugverdienen van de kosten en het voorkomen van dure fouten. De conclusie is helder: met een juist tuinontwerp voorkomt u onnodige fouten en bespaart u geld. Het meest belangrijke nog: het levert u een tuin op waar u veel plezier mee beleeft.
Meer info over de Exclusief Geselecteerde Hoveniers, zie www.appeltern.nl

De open dag start om 10:00uur en we sluiten om 16:00 uurimage


Realisatie door Comsult Internet

Verwijzingen

Dit venster sluiten