Loungetuin aan het water met verhoogd terras en overkapping


 Loungetuin aan het water met verhoogd terras en overkapping. 

Vanaf een verhoogd terras, onder een overkapping met lichtkoepel, is het uitzicht prachtig! Een stijlvolle plek om van de tuin en het water te kunnen genieten!

De overkapping is geïnspireerd op een model dat de bewoners hadden gezien in de Tuinen van Appeltern, en door ons op maat gemaakt is en aangepast aan de afmeting van deze tuin. Een bijzonder detail is de Solumvloer die onder de overkapping is geplaatst, deze loopt tevens door in de achterwand wat een bijzonder effect geeft en zorgt voor (nog) meer beschutting. Deze vloer is 100% houtvrij maar heeft absoluut de charme en natuurlijk schoonheid van echt hout. Bijkomend voordeel, de vloer splintert niet, heeft nagenoeg geen algen hechting, is vorm vast, rot vrij en anti slip. 

De terrassen zijn gemaakt van graniet keien, deze waren reeds aanwezig en zijn hergebruikt, en passen uitstekend bij de sfeer van deze tuin, schelpenpaden verbinden de diverse terrassen. Ook de robuuste houten palen zijn hergebruikt en benadrukken het nautische karakter.

Aan beide kanten van de tuin zijn de hagen vervangen, deze waren oud en verhout, door kant en klaar hagen van Mobilane. De hagen geven meteen een groen accent aan de tuin en zorgen direct voor privacy. 

Deze tuin is in eind februari, begin maart aangelegd en op veel foto's is de beplanting nog in ruste. Voor de beeldvorming hebben wij enkele foto's toegevoegd na een paar maanden, een groene oase wordt zichtbaar en in elke seizoen bloeit er weer iets anders!

 

 

 


Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen doen?
Vul dan ons contact formulier in!

Klik op een foto voor een grotere versie.
Realisatie door Comsult Internet

Verwijzingen

Dit venster sluiten