Taps toelopende tuin in Almere


 Tuin in Almere met een bijzondere, taps toelopende, vorm.

In deze kleine achtertuin is er op een speelse manier omgegaan met de ruimte en zijn verharding en groen nu in balans, in de oude situatie (foto 1) was de gehele tuin dichtgestraat met de natuursteentegels die wij hebben hergebruikt. 

Als de pergola straks begroeit is, zal deze het zicht rondom, wat camoufleren, daarnaast geeft het een ruimtelijker effect.

De verhoogde plantvakken en het kunstgras zorgen voor een onderhoudsvriendelijke tuin conform de wens van de bewoners, een fijne tuin waarin genieten centraal staat.

NOTE: Er moeten nog wat verfwerkzaamheden worden afgerond, dit kan pas weer als de temperatuur het toelaat, deze tuin is tenslotte aangelegd in januari. De beplanting die nu nog verstopt zit onder de tuinaarde zal straks gaan zorgen voor een weelderige verrassing, waarin palmen en zelfs bananenplanten niet zullen ontbreken.

 

 


Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen doen?
Vul dan ons contact formulier in!





Klik op een foto voor een grotere versie.




Realisatie door Comsult Internet

Verwijzingen

Dit venster sluiten