Versmallende achtertuin


Het perceel bij deze woning versmald in de achtertuin sterk. Door de lange versterkende lijn in het verhoogde looprooster en door de haaks daarop geplaatste vijver met zinkenranden en de schuur achterin, is een spannende tuin ontstaan. De hoogteverschillen zorgen voor een extra dimensie.

Toevoegingen zoals een schaduw doek op een RVS frame, het blok van dakplatanen in het verlengde van de woonkamer en wat lengte brekende haagjes is de aandacht verlegd van een versmallende tuin naar die met verschillende elementen die de aandacht trekken.

Kleine details complementeren het totaal.


Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen doen?
Vul dan ons contact formulier in!





Klik op een foto voor een grotere versie.




Realisatie door Comsult Internet

Verwijzingen

Dit venster sluiten