Vijverrenovatie in Lelystad


 Vijverrenovatie in Lelystad

Deze verouderde vijver was toe aan een update. De bewoners kunnen weer jaren plezier beleven aan de vernieuwde waterpartij in hun tuin.

Het ontwerp van de vijver is aangepast aan het licht hellende pad d.m.v. een rechte damwand, deze vangt het hoogteverschil op in de tuin, zoals op de foto's duidelijk zichtbaar is.

Omdat de randen allemaal een andere afwerking hebben, ontstaat er vanaf alle kanten een ander beeld op deze waterpartij, maar zeker ook vanaf de hardhouten vlonder is het genieten van al het waterleven in deze vijver. 


Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen doen?
Vul dan ons contact formulier in!





Klik op een foto voor een grotere versie.




Realisatie door Comsult Internet

Verwijzingen

Dit venster sluiten