Vlondertuin te Olst


Bij deze nieuwe "dijkwoning" in Olst hebben we het hoogteverschil in de achtertuin benut door diverse vlonders aan elkaar te koppelen. Stapsgewijs komt men dan op het lager gelegen terras achterin. Van daaruit is het waterspel optimaal te aanschouwen.

De tuinbeleving is hier sowieso bizonder: het meest wordt de tuin bekeken vanaf de 1e verdieping, waar de woonkamer gesitueerd is.

Het water wordt rondgepompt via een fraai geaderde borrelsteen en loopt vervolgens via een koperen gootje terug in het lager gelegen vijvertje.

De beplanting moet nog wat groeien, maar dan ontstaat een spannende tuin.


Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen doen?
Vul dan ons contact formulier in!





Klik op een foto voor een grotere versie.




Realisatie door Comsult Internet

Verwijzingen

Dit venster sluiten