Voor- en achtertuin in Zeewolde


Renovatie van een voor- en achtertuin in Zeewolde.

Deze verouderde tuin was toe aan een renovatie, zowel de voor- als de achtertuin zijn gemoderniseerd met nieuwe en hergebruikte materialen.

In de achtertuin is de oude erfafscheiding vervangen door trellisschermen, en om het oude schuurtje bij de nieuwe tuin te betrekken, is deze betimmerd met latjes, dit zorgt voor een frisse uitstraling, passend bij de vernieuwde stijl van deze tuin. 

Plantvakken van Linia muurelementen zorgen voor een groene maar onderhoudsvriendelijke tuin, in combinatie met de nieuwe bestrating, de hoge witte tuinvazen met identieke beplanting en de reeds bestaande overkapping, heeft deze achtertuin een fris en modern karakter gekregen!

Later in het jaar is de oude Beukenhaag vervangen voor een kant en klaar haag van Mobilane, zie het verschil, deze haag oogt fris en geeft meteen privacy.

Gebakken klinkers zijn hergebruikt in de voortuin, ze dienen nu als gestapeld (en verlijmd) muurtje en vormen een speels plantvak. In combinatie met de nieuwe bestrating is ook de voortuin weer een eigentijds geheel geworden!

 

 

 


Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen doen?
Vul dan ons contact formulier in!

Klik op een foto voor een grotere versie.
Realisatie door Comsult Internet

Verwijzingen

Dit venster sluiten