Yogatuin in Almere


Een échte eyecatcher, deze mooi tuin bij Gaia House of Yoga in Almere Buiten!

Vanaf de drukke doorlopende weg is meteen duidelijk dat hier een Yogaschool gevestigd is. Kenmerkend door de vier identieke boeddha hoofden welke geplaatst zijn op robuuste houten meerpalen in de spiegelvijver.

Conform de wens van de eigenaar, met als uitgangspunt de reeds aanwezige bestrating intact te laten, is de tuin opgebouwd op de bestaande bestrating.

Van een saai bedrijfspand zonder uitstraling naar een échte eyecatcher, door een tuin te maken passend bij de sfeer van de Yogaschool.

Ook in de achtertuin is een rustgevende en intieme sfeer gecreëerd door o.a. de aanleg van een beekloopje, herhaling van een spiegelvijver en bewust gekozen beplanting. De schanskorven zorgen voor extra zitgelegenheid en het kunstgras biedt de mogelijkheid tot eventuele buitenactiviteiten.


Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen doen?
Vul dan ons contact formulier in!





Klik op een foto voor een grotere versie.




Realisatie door Comsult Internet

Verwijzingen

Dit venster sluiten