Het bedrijf Groen en Groei


 
  • Tuinontwerp, Tuinaanleg en Tuinonderhoud
  • Ruim 40 jaar ervaring
  • Zeer brede expertise
  • Hoge kwaliteit
  • Goede nazorg en begeleiding
  • Deelnemer aan De Tuinen van Appeltern
  • Werkgebied Midden Nederland

 

Historie

Groen en Groei is in 1976 in Bilthoven ontstaan doordat bezoekers van een drietal tuincentra allerlei tuinvragen stelden aan de toenmalige eigenaars. Deze hebben daarom een zelfstandig hoveniersbedrijf in het leven geroepen om aan deze vragen te kunnen voldoen. Sinds 1980 tot 2013 was Daan van der Veen eigenaar van Groen en Groei. Tijdens deze periode ben ik, André van der Kieft, in 1991 in dienst gekomen. Na 22 jaar werkzaam te zijn geweest binnen Groen en Groei, mag ik mij per december 2013 de huidige eigenaar noemen. Vanaf deze datum wordt met trots het bedrijf voortgezet, waarbij de sleutelwoorden, kwaliteit en creativiteit, hoog in het vaandel staan en gewaarborgd blijven.
 
Tuinen ontwerpen en aanleggen is voor mij een heel persoonlijke invulling geven aan uw directe leefomgeving. Hoeveel tuinen, foto's of tekeningen u ook ziet, uiteindelijk maken we altijd een tuin op maat, passend bij u en uw omgeving. 

Al ruim 40 jaar loopt Groen en Groei geruime tijd mee in het bedenken en maken van mooie tuinen. We beschikken dan ook over veel deskundigheid en verschillende mogelijkheden voor al uw tuinvragen. Binnen ons team van 4 medewerkers heeft u een ongekende brede expertise tot uw beschikking.

Kwaliteit is een heel belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering; u als klant moet het vertrouwen en de zekerheid van een perfect eindresultaat hebben. Het feit dat wij als TUINEXPERT geregistreerd zijn door De Tuinen van Appeltern en aangesloten zijn bij brancheorganisatie VHG, zijn daar tastbare voorbeelden van.

Groen en Groei houdt zich voornamelijk bezig met de particuliere tuinbezitter. Aanleg is een belangrijk deel van ons werk, maar een goede nazorg en begeleiding na de aanleg en tevens onderhoud, is een steeds groter wordend deel van ons werk

Deze site is bedoeld u een goede indruk van ons werk en de werkwijze te geven. Wilt u meer tuinideeën zien, dan kunt u in De Tuinen van Appeltern uw hart ophalen. Vraag gerust naar een paar vrijkaarten, als u ons belt voor een vrijblijvende afspraak. In Nederlands grootste modeltuinencomplex kunt u vrijwel alle materialen en hun toepassing bekijken. Verschillende tuinen, waaronder die van Groen en Groei, liggen er reeds meerdere jaren, zijn gerijpt, en verschillen daardoor sterk van wat op diverse tuinbeurzen te zien valt.
 
André van der Kieft
 


image
Het bedrijf Groen en Groei


Realisatie door Comsult Internet

Verwijzingen

Dit venster sluiten