Beregening


Veel van de door Groen en Groei aangelegde tuinen worden voorzien van een al dan niet geautomatiseerd sproeisysteem. Geen gesleep met slangen meer, maar puur gemak.

We kunnen voor u een compleet systeem op maat maken, gebruikmakend van de waterleiding of een eigen bron. 
Voor geruisloze oplossingen plaatsen we een onderwater pomp: volledig onderhoudsvrij.

Naar wens kunnen we het systeem uitrusten met een eenvoudig computergestuurd gedeelte, wat er voor zorgt dat het sproeien bijvoorbeeld in de nacht plaats vindt, zodat overdag en in de avond van de tuin genoten kan worden. Gecombineerd met een Raincheck voorkomt u dat het systeem gaat sproeien tijdens of na een regenbui. 

De gebruikte sproeiers worden zoveel als mogelijk aan het zicht onttrokken; de meeste zitten verzonken in de grond en komen omhoog zodra er gesproeid gaat worden, en verdwijnen weer zodra het sproeien stopt.

  De gebruikte leidingen zijn vorstbestendig en worden voorzien van een slim mechaniekje wat het meeste water uit de leidingen laat lopen na het sproeien; vorstschade wordt zodoende geminimaliseerd.

Het afsluiten in het najaar en het opstarten van het sproeisysteem in het voorjaar, kunt u desgewenst aan ons over laten; we zorgen op de juiste tijd voor de nodige actie.

Ook in bestaande tuinen kunnen we goed een sproeisysteem inpassen.

Vul het contact formulier in voor een vrijblijvend eerste advies op locatie.

 



image
Een sproeisysteem zorgt voor gemak


Realisatie door Comsult Internet

Verwijzingen

Dit venster sluiten