Composiet vlonderplanken


 
Composiet vlonderplank is een nieuw hardhout vervangend materiaal. Het ziet er uit als hout, het voelt als hout en het ruikt zelfs als hout. Het bestaat echter voor 50% uit kunststof.
Door deze toevoeging is de plank absoluut weersbestendig en daardoor bestand tegen UV straling, regen, sneeuw en vorst en het rot niet.
 
Composiet vlonderplanken hebben de uitstraling van hoogwaardig tropisch hardhout. In tegenstelling tot hardhout zijn ze echter onderhouds- en splintervrij. De planken, met een constructieve kanaalstructuur die een grote overspanning mogelijk maken, worden met een onzichtbaar montagesysteem, dus zonder ontsierende schroeven, tot een fraaie maatvaste vlonder samengevoegd. De planken hebben een gegroefd, antislip oppervlak en kan met normaal gereedschap worden verwerkt. De meeste leveranciers garanderen 10 jaar op behoud van eigenschappen.
 
Het toepassinggebied van composiet vlonderplanken is gelijk aan die van hardhout in tuinen, als vlonders op terrassen, balkons, veranda's en voetgangersbruggen. Met de aanschaf van composiet vlonderplanken spaart u het tropisch regenwoud. Het is bovendien 100% recyclebaar en ecologisch verantwoord en leverbaar in drie kleuren en twee oppervlakstructuren namelijk grof en fijn.
 
Voor voorbeelden: klik hier.


image
Eenvoudige, stabiele montage


Realisatie door Comsult Internet

Verwijzingen

Dit venster sluiten