Persoonlijke Tuincoach


Groen en Groei biedt u de mogelijkheid een persoonlijke Tuincoach uit te nodigen. We bieden u verschillende mogelijkheden, afgestemd op uw behoefte:

  • een coach voor tuinonderhoud
  • een coach voor aanpassingen in uw tuin
  • een coach voor ontwerp vraagstukken
  • een coach voor beplantingsadviezen

Nadat u aangegeven heeft voor welk soort expertise u een coach zoekt, doen wij u een passend voorstel. Veelal leidt dat tot een afspraak bij u in de tuin. Ontwerpvraagstukken kunnen eerst ook verkend worden door een afspraak bij ons op kantoor te maken.

Bij diverse Tuincoach vraagstukken is het goed mogelijk dat u zelf meewerkt in de tuin. Het voordeel is dan dat u de kennis van de specialist eigen kunt maken en daar in de toekomst uw profijt mee kunt doen. Maar, ook als u geen behoeft heeft om de besproken adviezen zelf uit te voeren, kan de Tuincoach u van dienst zijn, van kleine onderhoudswerkzaamheden, tot uitgebreid beschreven adviezen over aanpassingen.

Door de aanwezigheid van diverse disciplines binnen ons bedrijf, kunnen we de kosten voor u beperkt houden: u krijgt de expertise die u zoekt.

Een Tuincoach bij u thuis, kost u € 50,-- per uur;  de kosten voor een afspraak op kantoor bedragen € 30,-- voor het eerste uur. Daarij ontvangt u tevens twee gratis toegangskaarten voor De Tuinen van Appeltern aan t.w.v. € 13,50; hier kunt u eindeloos inspiratie opdoen voor uw tuin.

Bent u op zoek naar een persoonlijke Tuincoach voor uw tuin?

Bel dan naar 0341 55 87 36, of vul het contactformulier in (met vermelding "Tuincoach").image
Een persoonlijke tuincoach voor uw tuin


Realisatie door Comsult Internet

Verwijzingen

Dit venster sluiten