De Tuinen van Appeltern


In het Land van Maas en Waal, tussen Tiel, Oss en Nijmegen, vindt u De Tuinen van Appeltern, het grootste en meest veelzijdige tuinideeënpark van Europa.

Een park met 200 voorbeeldtuinen met elk een eigen stijl en sfeer. Volop inspiratie voor het creëren van grote of kleine tuinen en groenrijke balkons maar vooral heerlijk om ontspannen door heen te dwalen!

De schitterende ligging van het park in het rivierenlandschap met knotwilgen, vogels, vaarten en wilde bloemenweides is uniek. De modeltuinen in het ruim 12 hectare grote park hebben elk jaargetijde een andere charme en zijn het hele jaar de moeite waard om te bezoeken. Elk jaar komen er nieuwe tuinen bij en worden de actuele trends en nieuwe materialen toegepast. Nergens vindt u zoveel variatie in ontwerpen, materialen, planten en sfeer!

De Tuinen van Appeltern heeft als belangrijkste doelstelling u objectief te informeren over alles wat met de tuin, tuinaanleg en inrichting te maken heeft. Tijdens de wandelroute door de modeltuinen krijgt u een compleet overzicht van wat er allemaal mogelijk is in een tuin. U ziet divers ontwerpen, inrichtingen en het gebruik van uiteenlopende materialen. Volop inspiratie voor bestrating, verlichting, vijvers, kunst, afscheidingen, beplanting, decoratie, meubilair, beelden en waterornamenten.

Wij bevelen een bezoek aan de De Tuinen van Appeltern van harte aan.

Vraag gerust naar een vrijkaart voor een bezoek aan De Tuinen, als u een afspraak met ons maakt om uw tuin te ontwerpen en / of aanleggen.

Voor meer informatie klikt u op

www.appeltern.nlimage


Realisatie door Comsult Internet

Verwijzingen

Dit venster sluiten