Tuinonderhoud jaarrond


Vraag via het contact formulier een offerte op maat aan.

Bij een pas aangelegde tuin komt nog niet zoveel deskundig onderhoud kijken. Belangrijk is de tuin vanaf het begin onkruidvrij te houden; in de daarop volgende jaren zult u daar profijt van hebben. In de loop der tijd groeit echter het onderhoud met uw tuin mee en dienen er op gezette tijden vakkundig uitgevoerde werkzaamheden zoals mesten, snoeien en verplanten plaats te vinden. Door dit onderhoud vakkundige uit te laten voeren loopt uw tuin niet terug in kwaliteit, maar groeit steeds verder naar een mooier resultaat. 

Groen en Groei onderhoudt zowel door het bedrijf aangelegde tuinen als reeds bestaande tuinen. Daarbij kunt u denken aan een enkel onderdeel, tot het volledig onderhouden van uw tuin.

Als het een volledig aan ons toevertrouwd onderhoudspakket betreft, zult u ons op afgesproken tijdstippen in uw tuin aan het werk zien, en kunnen we alle voorkomende werkzaamheden verzorgen. Het voordeel is dat we de tuin in al zijn ontwikkelingsfasen kunnen begeleiden en bijsturen wanneer dat nodig is. U betaalt een vooraf vastgestelde prijs in termijnen per jaar.

Een groot deel van onze klanten verkiest echter het lopende onderhoud gedurende het jaar zelf uit te voeren (grasmaaien; onkruid wieden), en een specialist in te zetten voor een deel van de werkzaamheden. Soms is een voorjaarsbeurt voldoende; soms komen we op afgesproken tijdstippen een paar keer per jaar langs voor een aantal werkzaamheden.

Na een eerste oriënterend bezoek van ons worden de met u gemaakte afspraken in ons klantenbestand verwerkt, zo dat u op de juiste tijdstippen in het jaar gebeld wordt voor een afspraak.
U betaalt in dit geval voor de gemaakte uren en gebruikte materialen, welke de uitvoerders op een werkbon voor u vastleggen en ter ondertekening aanbieden. Zelfs voor kleine werkzaamheden zoals het wekelijks een half uurtje grasmaaien kunnen we u in ons systeem opnemen.

Informeer ook naar de mogelijkheden van een Persoonlijke Tuincoachimage
Tuinonderhoud tot in detail


Realisatie door Comsult Internet

Verwijzingen

Dit venster sluiten