Werkwijze tuinaanleg


Groen en Groei voert tuinaanleg uit op basis van eigen ontwerpen, maar ook door andere tuinontwerpers of architecten gemaakte plannen. Voorwaarde is dat ze helder en duidelijk weergeven wat het eindresultaat dient te zijn.

De werkwijze is altijd:

  • gespecificeerde offerte
  • uw zelfwerkzaamheid bepalen
  • een werkplanning maken
  • materialen en machines bestellen
  • evt. onderaannemers inschakelen
  • start uitvoering
  • overleg tijdens het werk
  • oplevering van de tuin
  • garantie en nazorg
  • onderhoud bespreken

Vul het contact formulier in voor een vrijblijvend eerste advies op locatie. 
  
Op basis van het ontwerpplan maken we een gespecificeerde offerte, waar u alle werkzaamheden en gebruikte materialen voor uw tuin in terug kunt vinden. Over het te gebruiken materiaal en het uit te voeren werk mag geen onzekerheid zijn; de offerte is dan ook helder en open van opzet.
Aan de hand van de offerte - welke we bijna altijd persoonlijk met u doorneem - kunt u desgewenst aangeven welke werkzaamheden u zelf wilt uitvoeren. Meestal is een tuinaanleg echter dusdanig ingrijpend dat onze klanten verkiezen alles snel en vakkundig door ons bedrijf te laten uitvoeren.

Als u er toch heel veel zin in en tijd voor hebt de aanleg zelf uit te voeren, kunnen we desgewenst alle benodigde materialen op afgesproken tijdstippen bij u afleveren.

Om de tuinaanleg zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen, maken we een werkplanning, waarbij machines, materialen en onderaannemers op het juiste tijdstip ingepland worden. De uitvoering wordt hierdoor zelden of nooit onderbroken; er wordt aan een stuk door gewerkt. Op deze manier kunnen we niet alleen nauwkeurig aangeven wanneer we starten met uw tuin, maar ook wanneer de oplevering plaats vindt.

Tijdens de aanleg hebt u één persoon als vast aanspreekpunt om mogelijk onverwachte zaken mee te bespreken, of gewoon om de vorderingen van het werk mee door te nemen en op de hoogte te blijven van het hoe en waarom.

ls de tuinaanleg klaar is, lopen we samen de uitgevoerde werkzaamheden langs, om te controleren of alles volgens afspraak gemaakt is. Soms ontbreken er nog wat planten die op dat moment niet beschikbaar zijn. We spreken dan duidelijk met u af wanneer we deze nog komen naleveren. Ook bespreken we hoe de tuin in de toekomst onderhouden gaat worden, en nemen de mogelijkheden voor tuinonderhoud door Groen en Groei met u door.
 image


Realisatie door Comsult Internet

Verwijzingen

Dit venster sluiten